e-cless´clan

MENÜ

Ez a klán felnőtt és még nem annyira felnőtt emberek baráti, közös játékáért jött létre, azonban, mint mindenhol, itt is kénytelenek vagyunk pár szabályt felállítani

Ha tag vagy akkor tiszteld az összes tagot főleg azokat akik elötted már bekerültek ide,de azokat is akik utánad jöttek!

 Látogasd az oldalt legalább 2 naponta,hogy tudjál a friss dolgokról!

Csalás:Soha nem csalsz, és még a gondolata sem merül fel benned, hogy csaló programokat vagy meg nem engedett eszközöket használj. Ellenkező esetben kicket kapsz a Clanból!(Sör, pálinka, Néger-alsó, és más, igény szerinti, célzást segítő és kézremegést megszüntető eszközök továbbra sem szerepelnek a tiltó listán és egyelőre a PB sem vág ki miatta sokunk örömére.)

Káromkodás : Manapság nagy divat és jópofának tűnhet néhány embernek, de nálunk kialakult hagyománya van, hogy nem tűrjük a káromkodás semmilyen formáját ! Te se káromkodj, ne beszélj csúnyán! Mutass példát, ne vedd fel azt a stílust, amit egyébként teljesen elítélnél! A klánt te is képviseled!!! Tedd ezt megfelelően!

Klánnév:Amint a vezetők,adminok azt mondták, hogy mostantól tag vagy akkor vedd fel az aktuális klánnevet!(e-cless`clan )
A klánnév használata warokon kötelező.  "pubolás" közben nem,de örülnénk ha ott is kint lenne.

Warok alatti viselkedés: Mint ahogy a nevében is benne van VISELKEDÉS. A warok alatt tilos a közös chat használata,(káromkodás;beszólás;lowozás;sírás)A chat-be csak a mapot és a side-ot és még a legfontosabb infókat lehet írni! Az ellenfélnek még akkor sem irunk ha gyengébb játékosok!

Jelszavak:A public szerver rcon jelszavát nem írhatja át egyik admin se! Kivéve ha egy olyan ember tudta meg az rcont aki nem tag de amit át ír köteles elmondani a többi adminnak!

Ne szégyenísd a clant, és ne szegd meg ezeket a szabályokat ha megszeged 2. figyelmeztetés után kickelve leszel,mivel nem vagy ide való!

 

 

 

Hírek

  • e-clessdaC!
    2011-03-12 18:50:42
    TGF:ONsegítséget;infót
    .
Asztali nézet